Bendrijos svetainių talpinimas

parašė , 2012-03-06 17:45

Forumas Hostingas programinė įranga leidžia jums paleisti interneto Bendrijos forumas, kur vartotojai gali dalintis informacija ir bendrauti bendrąja pagrindu. Į komplektą sudaro phpBB programinės įrangos, kuri leidžia jums priimančiosios jis savo svetainėje serveryje. Forumas Hostingas planas leidžia keliems vartotojams, darbo forumas tuo pačiu metu be zwijanych svetainėje. Hostingas infrastruktūra yra pastatyta taip, kad leistų keletą domenų, veikia tame pačiame serveryje. Už šio paradigma, turinčios yra veiksminga ir patikima sistema, kuri vyks keletą forumų, veikia lygiagrečiai pati administracija parama. Kontrolės valdymo sistemos į forumą Hostingas planas suteikia jums galimybę stebėti forumai atlikti, kaip jie dirba gyventi.
Dauguma Forumas Hostingas teikėjų suteiks neribotą parinktys, kai ateina metas veikti programinė įranga. Planas veikia iš karto po diegimo ir bus tai padaryti be jokių paramos iš svetainių kūrėjai. Į komplektą ateina su neribotą saugojimo vietos, neribotą domenų, neribotą elektroninio ir pralaidumą. Su šios Neribotam laikui savybės, savo interneto vartotojams yra galimybę jų profilius su riboto eismo dirbti. Registruota nariai galėtų žaisti žaidimus ir nusiųsti muzikos įrašus svetainėje ir dalintis su savo draugais.

Socialinės žiniasklaidos platformos leidžia nariams bendrauti, jei jie yra toje pačioje vietoje vienu metu. Tačiau šį kartą, vieta yra dėl interneto sąsają, kuri leidžia jiems dalintis ir bendrauti tiesiogiai. Suaugusiųjų priėmimo planą leidžia suaugusiųjų dalis vaizdo ir klipai, kad yra brandi turinio socialinės pasidalijimo platformose. Šio priėmimo planą leidžia jums paleisti suaugusiųjų svetainių, kad nariai bus sugebėti sąveikauti kaip kitų socialinės forume.

Social Media, svarbiausių paslaugų pritraukia daugiau interneto srauto į svetainę. Tai gali padidinti raštu dienoraščių jūsų svetainėje. Dienoraščių prieglobos įrenginio jūsų svetainėje leidžia jūsų vartotojams padaryti dienoraščio svetainės ir pritraukti dienoraščio komentatoriai. Dienoraščių prieglobos planą leidžia jūsų svetainė Paleisti kaip daug dienoraščiai kaip įmanoma. Dienoraščių svetainė turi neribotą paslaugas, kurios apima Neribotam laikui laiškus, Neribotam laikui juostos plotis, neribotą domenų ir neribotą interneto erdvėje. Šį paketą, jūs galite turėti daug dienoraščiai, svetainės veikia ir tokiu būdu pritraukti daugiau lankytojų į savo svetainę.

Šių hosting planai leis jūsų svetainės vartotojams dalintis informacija, skaitmeniniu pranešimo, garso ir vaizdo klipus, visi ant pačios platformos. Scenarijus su paprasta kalba PHP ir MySQL duomenų bazė veikia, programinė įranga reikalauja ne mokymas valdyti arba paleisti jį. Diegimo procesas yra paprastas ir sistema veikia po diegimo procesą.

Rašyti komentarą